در باره ما

دلایل تاسیس سایت

پس از بازدید از نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران، متاسفانه شاهد این بودم که بسیاری از دستگاه­ها و تجهیزات علارغم ظاهر مکانیکی خوب آنها در طراحی بخش الکترونیک مناسب دچار ضعف بودند. بسیاری از دستگاه‌ها از تجهیزات آماده که نه تنها ظاهری بسیار نامناسب دارد بلکه کار با آنها نیز مشکل است، استفاده کرده بودند. که به ناچار پرچم پیروزی این عرصه را به دستگاه‌های خارجی رقیب خود می­‌دهند.

بر همین اساس تصمیم گرفتم که تمام دانش چندین ساله خود را در زمینه طراحی دستگاه الکترونیکی با دوستان و طراحان علاقمند به اشتراک بگذارم. برخلاف آموزش­‌های دوستان دیگر، که شاید اصلا جنبه کاربردی نداشته باشند و یا محتوای این آموزش­ها با دنیای پیشرفته امروز بسیار فاصله دارد، آموزش‌ها و دروه‌های تدریس شده توسط این جانب مهندسان را برای طراحی‌های حرفه‌ای و مدرن آماده می­‌کند و تمامی دانش­های مرتبط را ارائه می‌کنم.

بشر امروزی با در دست داشتن انواع گوشی­های پیشرفته موبایل در دستانش، دیگر رضایتی از کار با LCDهای کارکتری، ۷-Segmentها و … ندارد. با فراگیر شدن انواع برنامه­‌های تحت موبایل، دیگر دستگاهی که این ارتباطات را نداشته باشد نمی‌تواند رضایت مشتری‌ها را جلب کند. همچنین در بخش اتوماسیون و دستگاه­‌های صنعتی، داشتن یک طراحی قابل اطمینان(Reliable) و ارتباط با انواع شبکه‌ها و تجهیزات صنعتی بخش جدانشدنی درخواست کارفرماها می‌باشد.

مختصری از خودم!

بنده، سید پیمان ذوالنوری، کارشانس ارشد الکترونیک با بیشتر از ده سال سابقه طراحی مدارهای الکترونیکی در بخش‌ها مختلف صنعت ، کسب مقام سوم طراحی دیجیتال کشوری ، داشتن چندین مقاله در ژورنال­ها و کنفرانس‌ها خارجی و داشتن ثبت اختراع با انجام بیش از ۱۰۰ پروژه و دستگاه تولیدی در کشور و همچنین سابقه تدریس خصوصی و دانشگاهی و مدیرعامل شرکت پویانگار پرداز پژوه به عنوان مدیر و مدرس سایت آموزشی TeachTechs.ir در خدمت دوستان و طراحان این زمینه هستم.

Seyed Peyman Zolnuri

نمونه مدارک اخذ شده

ثبت اختراع سید پیمان ذوالنوری
شرکت در مسابقات ICFPT
مقام سوم مسابقات کشوری طراحی دیجیتال

نمونه کارهای انجام شده

در زیر چند نمونه از پروژه‌هایی که انجام داده‌ام آورده شده است. لازم به ذکر است که بعضی از پروژه‌ها را نمی‌شود در محیط اینترنت نمایش داد. در صورت نیاز، آمادگی ارائه به صورت حضوری مقدور است.

برای دیدن پروژه‌های انجام شده از صفحه پروژه‌های انجام شده دیدن فرمایید.

چه دوره‌هایی برگزار می‌شود؟

با بررسی شخصی که  بر روی چند ده نمونه از دستگاه‌ها در حوزه‌های مختلف انجام دادم، این نتیجه حاصل شد که اکثر بخش‌های الکترونیکی دستگاه‌ها از قسمت‌های زیر تشکیل شده است:

  • بخش تغذیه و یا پاور دستگاه ( شامل مدارهای AC-DC و DC-DC)
  • بخش اینترفیس دستگاه ( شامل مدارهای پورت سریال، پورت USB، اترنت ، WiFi، Bluetooth)
  • بخش نمایشگر دستگاه ( شامل LED، ۷Segment، LCD کارکتری، LCD رنگی )
  • بخش ورودی دستگاه ( شامل PC Keyboard، PC Mouse، صفحه کلید ماتریسی، کلید تکی)
  • بخش مبدل‎ها ( شامل مدارت ADC ، DAC و سایر مدارهای مبدل)
  • بخش پردازشگر ( شامل مدارهای ARV، ARM، DSP، FPGA)
  • بخش نرم‌افزار ( شامل انواع برنامه و الگوریتم‌ها، PID، Neural Network، پردازش سیگنال و سیتم عامل‌ها)

به استناد این نتایج  تمامی دوره­‌ها در دسته­‌بندی بالا به صورت خصوصی و گروهی و دوره‌های آنلاین برگزار می‌شود.

 

نحوه برگزاری دوره‌ها

دوره‌‌ها به صورت

  • خصوصی یک نفره
  • گروهی (حداکثر ۱۵ نفره)
  • و دوره‌های آنلاین

برگزار می­‌شود. همچنین تمامی بردها و قطعات استفاده شده در طول دوره در فروشگاه سایت موجود است و برای شرکت کنندگان با تخفیف ارائه خواهد شد.

طراحی سایت
با سلام لطفا تا اطلاع ثانویه فقط و فقط از طریق تلگرام با مجموعه در تماس باشید